KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Meslek Yüksekokulu bünyesine Öğretim Görevlisi alacaktır.
Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA adresine) yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.
Müracaatların Başlama Tarihi       :30.05.2019
Son Müracaat Tarihi                      :14.06.2019
Ön Değerlendirme Tarihi              :17.06.2019
Sınav Tarihi                                   :19.06.2019
Değerlendirme Tarihi                    :21.06.2019

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI ŞARTLARI
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Anestezi Programı 1 Öğr. Gör.
(Ders Verecek)
Hemşirelik Lisans mezunu olmak, Hemşirelik veya Halk Sağlığı alanında Yüksek Lisans yapmış olmak, Yoğun Bakım alanında en az 1 yıl tecrübesi olmak, ALES’den en az 70 almış olmak.

İstenen Belgeler

1. Basvuru Dilekçesi
  2. Basvuru Formu
  3. Özgeçmiş (CV)
  4. Onaylı Nüfus Cüzdanı Sureti veya Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  5. Bir Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
  6. Onaylı Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi)
  7. Onaylı Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa))
  8. ALES ve Yabancı Dil Belgesi (YDS-YÖKDİL veya muadili)
  9. Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
  10. Askerlik durumuna ilişkin belge (Erkek Adaylar için)
  11. Alanında tecrübe sahibi olduğunu gösterir onaylı çalışma belgesi.  (Özel Şartlarda “tecrübe şartı” isteniyorsa)
  12. Devam Eden Yüksek Lisans veya Doktora Öğrenimi Hakkında Öğrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

30 Mayıs 2019