KTO Karatay Üniversitesi, tercih günleri boyunca ücretsiz eğitim danışmanlığı hizmeti sunacak. 18-29 Temmuz tarihleri arasında, üniversite tercihlerini yapacak aday öğrenciler için, KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Tesisler binasında tercih ve tanıtım günleri gerçekleştirilecek.
Hukuk Fakültesi, Tıp Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi; Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu; Adalet Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu ve bölümleri hakkında aday öğrencilerin merak ettikleri sorular alanın uzmanları tarafından yanıtlanacak.
Ayrıca KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Tesisler binasında, burslar, yurt dışı eğitim imkânları, konaklama imkânları hakkında da aday öğrencilerin bilgilendirileceği stantlar olacak.
            Tercih Robotu uygulaması ile de en doğru tercihin yapılacağı KTO Karatay Üniversitesindeki bütün bu hizmetlerden aday öğrenciler 18-29 Temmuz tarihleri boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecek.

12 Temmuz 2019