KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Yüksekokul bünyesine Öğretim Elemanı alacaktır.
Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA) adresine yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.
Müracaatların Başlama Tarihi       : 13.01.2020
Son Müracaat Tarihi                      : 28.01.2020
Ön Değerlendirme Tarihi              : 31.01.2020
Sınav Tarihi                                   : 03.02.2020
Değerlendirme Tarihi                    : 06.02.2020

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI ŞARTLARI
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Odyoloji Bölümü 1 Öğr. Gör. (Ders Verecek) Odyoloji lisans mezunu olmak. Odyoloji Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Alanı ile ilgili en az 2(iki) yıl tecrübesi bulunmak. ALES Sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.

İstenen Belgeler

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Başvuru Formu
  3. Özgeçmiş (CV)
  4. Onaylı Nüfus Cüzdanı Sureti veya Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  5. Bir Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
  6. Onaylı Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi)
  7. Onaylı Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa))
  8. ALES ve Yabancı Dil Belgesi (YDS-YÖKDİL veya muadili)
  9. Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
  10. Askerlik durumuna ilişkin belge (Erkek Adaylar için)
  11. Alanında tecrübe sahibi olduğunu gösterir onaylı çalışma belgesi. (Özel Şartlarda “tecrübe şartı” isteniyorsa)
  12. Devam Eden Yüksek Lisans veya Doktora Öğrenimi Hakkında Öğrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

13 Ocak 2020