Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Lisansüstü Proje Asistanı Elif Kılıç, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Konya Çocuk Destek Merkezi’nde bulunan spor salonu ve yaşam alanları renkli resimlerle donattı.
KTO Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültemiz Resim Bölümü Lisansüstü Proje Asistanı Elif Kılıç Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Konya Çocuk Destek Merkezi’nde bulunan spor salonu duvarlarını ve yaşam alanlarını renkli resimlerle süsledi. Kılıç, gençlerle böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan ve onlarla güzel şeyler yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

04 Temmuz 2019

Konya Çocuk Destek Merkezi’nin Yaşam Alanları KTO Karatay ile Renklendi Konya Çocuk Destek Merkezi’nin Yaşam Alanları KTO Karatay ile Renklendi