KTO Karatay Grafik Tasarım Yüksek Lisans öğrencileri, eserlerini “Sanatın Işığı” sergisinde beğeniye sundu.
KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik Tasarım Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri eserlerini “Sanatın Işığı” isimli sergide sanatseverlerin beğenisine sundu. “Tasarımda Yeni Yaklaşımlar” dersi kapsamında renk dalga boyları ve farklı ışık teknikleri kullanılarak oluşturulan resimlerin MEDAŞ Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen açılışına KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çağatay Ünüsan, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Didem Tunçez, bölüm başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. “Sanatın Işığı Sergisi” 24-29 Haziran tarihlerinde MEDAŞ Sanat Galerisi’nde ziyaret edebilecek.

27 Haziran 2019