23Ağu
Yenilenebilir Kaynaklar, Elektrik Enerjisi Faturasının Düşürülmesinde  Önemli Bir Potansiyele Sahip

Yenilenebilir Kaynaklar, Elektrik Enerjisi Faturasının Düşürülmesinde Önemli Bir Potansiyele Sahip

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı verilerine göre, yılın ilk yarısında üretilen elektrikte yerli ve yenilenebilir kaynakların payı yüzde 66,22 olarak kayıtlara geçti.

21Ağu
KARSEM ve ILO’nun “Hayata Fırsat Projesi” Kapsamında Mesleki Eğitim Kursları Devam Ediyor

KARSEM mesleki eğitimler ile Türk vatandaşları ve Konya’da geçici koruma sağlanan Suriyeliler için iş fırsatları sunuyor.

20Ağu
Alternatif Bir Finansman Yöntemi, “Devlet Destekli Alacak Sigortası”

Dr. Seyfettin Kurt, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın bu konuda bir adım atarak riskleri daha iyi yönetmek adına yeni bir alternatif olarak “Devlet Destekli Alacak Sigortası” sistemini ortaya koyduğunu, sistemin şirketlerin finansmana ulaşmasını kolaylaştırdığını belirtti.

19Ağu
“Akıllı Cihazları Yasaklamak Daha Çok Ekrana Bağlanmaya Sebep Oluyor”

Dr. Öğr. Üyesi Hatice Yalçın, "Bu yasaklar çocuklarda daha çok ilgi uyandırmakta ve çocukları ekrana daha çok bağlamaktadır.” dedi.

29Tem
KTO Karatay’da Okuyan Geleceğini Dokur

“Üniversite bir şekilde okunur; KTO Karatay’da okuyan geleceğini dokur” mottosuyla, öğrencilerini spordan sanata, edebiyattan bilime her alanda hazırlayan KTO Karatay Üniversitesi, yeni akademik yılda da 52 öğrenci topluluğu ve 18 spor takımı ile yeni üyelerini bekliyor.

26Tem
Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması 2019’da KTO Karatay Farkı

Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin üniversite deneyimleri hakkında geniş bir bakış açısı sunan "Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması 2019" (TÜMA) açıklandı.

26Tem
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Üni-Veri Çalışması İstihdam Oranlarında, KTO Karatay Bölümleri İlk Sıralarda

Araştırmanın “İstihdam Oranı” kategorisinde KTO Karatay’ın da bu yıl ilk öğrencilerini almaya hazırlandığı Pilotaj ilk sırada yer alıyor.

25Tem
Dünyanın En Hızlı Büyüyen Sektörü Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik,  KTO Karatay’da Okunur

Dünyanın En Hızlı Büyüyen Sektörü Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik, KTO Karatay’da Okunur

Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü sektörün ürün geliştirebilen yenilikçi yeteneklere olan ihtiyaçlarının karşılanması hedefine yönelik mezunlar veriyor.