24Haz
KTO Karatay Üniversitesi’nde Gurur Günü: Üniversite 2018-2019 Mezunlarını Verdi

Kökleri 1251 yılına dayanan, “İş Hayatına Açılan Kapı” sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden KTO Karatay Üniversitesi’nde 7. kez mezuniyet coşkusu yaşandı.

20Haz
KTO Karatay Üniversitesi, Pilot Yetiştirecek

“İş Hayatına Açılan Kapı” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde açılan Pilotaj Bölümü’ne ilk öğrencilerini 2019-2020 akademik yılında alacak.

18Haz
KOBİ’ler KTO Karatay Üniversitesi’nde Buluştu

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) organizasyonunda KOBİ’ler KTO Karatay Üniversitesi’nde, bir araya geldi ve ticari sigortaların yanı sıra alacak sigortası ve kefalet sigortası gibi yeni ürünleri tanıttı.

14Haz
YKS’ye Saatler Kala Adaylara Altın Değerinde Tavsiyeler

KTO Karatay Üniversitesi Rehberlik Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Ali Bozgedik YKS’ye saatler kala öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

28May
KTO Karatay Üniversitesi’nde  Regülasyon ve Tarife Söyleşisi

KTO Karatay Üniversitesi’nde Regülasyon ve Tarife Söyleşisi

Enerji ve Gelecek Topluluğu tarafından “Regülasyon ve Tarife” konulu söyleşi gerçekleştirildi. EPDK Doğalgaz Tarifeleri Grup Başkanı Ahmet Özkaya piyasa ekonomisi, yatırım ve üretim süreçleri hakkında Enerji Yönetimi Bölümü öğrencilerini bilgilendirdi.

24May
KTO Karatay’da “Bir Hâkk Aşığı Lâdikli Ahmet Hüdai” Söyleşisi

Lâdik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Lâdikli Ahmet Hüdai’nin yeni nesiller tarafından daha iyi tanınması amacıyla KTO Karatay Üniversitesi’nde “Bir Hâkk Aşığı Lâdikli Ahmet Hüdai” söyleşisi gerçekleştirdi.

23May
KTO Karatay’ın Göz Bebeği Öğrenci Toplulukları ile Spor Takımları Ödüllendirildi

KTO Karatay Üniversitesi yıl boyunca faaliyet gösteren aktif öğrenci topluluklarını ve başarıdan başarıya koşan spor takımlarını ödüllendirdi.

22May
Özel Öğrencilerden KTO Karatay’da El Emeği Ürünler Sergisi

Karatay Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri tarafından yapılan el emeği eserler KTO Karatay Üniversitesi’nde sergilendi. Etkinlikte özel öğrenciler tarafından sema gösterisi icra edildi, gösteri davetlilerin büyük beğenisini kazandı.