03Nis
Mevlâna Diyarının İncisi: Dokuzun Hanı

Mevlâna diyarı Konya’da şehrin en önemli giriş noktalarından birinde bulunan Selçuklu eseri Dokuzun Hanı, 800 yıllık geçmişi ve "şehir kapısı" özelliğiyle tarihi kervan yollarına ve modern yollara tanıklık ediyor.

28Mar
KTO Karatay’da “Birlikte Kitap Okuyalım”

KTO Karatay Üniversitesi’nde 55. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında kampüste bulunan ağaçlara kitaplar asıldı, öğrenciler açık havada kitap okuma keyfi yaşadı.

25Mar
KTO Karatay Üniversitesi’nden Türkiye Genelinde TYT Deneme Sınavı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, yaklaşan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavı öncesinde öğrencilerin kendini test edebilmesi için Türkiye genelinde deneme sınav düzenledi.

21Mar
TBMM “Meclis Simülasyonu” Etkinliği ile Canlandırıldı

KTO Karatay Üniversitesi Hukukta Gelişim Topluluğu, parlamentodaki yasa yapım sürecini deneyimlemek amacıyla çeşitli üniversitelerden öğrencilerin de katılımları ile TBMM’nin canlandırıldığı “Meclis Simülasyonu” etkinliği düzenledi.

20Mar
“Sosyal Hizmette En önemli Şey İnsan İlişkileridir”

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Konya Şubesi’nin de katkıları ile “Dünya Sosyal Hizmet Günü” dolayısıyla bir program düzenledi.

19Mar
“Geleceğin Başarı Dolu Hikayelerini Gençler Yazacak”

KTO Karatay Üniversitesi Girişimci Liderler Topluluğu, öğrencileri girişimcilerle buluşturmak amacıyla düzenlediği “Bir Hikayem Var’19” yoğun katılımla başladı.

15Mar
“Bir Hikayem Var’19” KTO Karatay’da Seni Bekliyor

KTO Karatay Üniversitesi Girişimci Liderler Topluluğu gelenekselleşen “Bir Hikayem Var’19” etkinlikleri kapsamında iş dünyasının birbirinden değerli isimlerini 19-20-21 Mart tarihlerinde üniversite öğrencileri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

14Mar
Yılda 2,4 Milyon İnsan Böbrek Hastalıkları Sebebiyle Hayatını Kaybediyor

KTO Karatay Üniversitesi’nden uzmanlar, dünya çapında 850 milyon insanın böbrek hastası olduğuna ve kronik böbrek hastalıkları sebebiyle yılda en az 2,4 milyon insanın hayatını kaybettiğine vurgu yaparak alınabilecek önlemleri sıralıyor.