25Şub
Prof. Dr. Osman Okka’ya 50. Yıl Plaketi ve Hacıveyiszade Mustafa Kurucuyu Anma Programı

Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü ile Konya Fikir, Sanat, Kültür Adamları Birliği Derneği iş birliği içerisinde ‘Cumhuriyet Döneminde Bir Osmanlı Aydını Hacıveyiszade Mustafa Kurucu’ ve ‘Akademik Hayatının 50. Yılında Dr. Osman Okka’ konulu program düzenlendi.

25Şub
KTO Karatay, KPSS Ön Lisansta Bölge Birincisi

“2018-KPSS Ön Lisans Değerlendirme Raporu”na göre öğrencilerimiz, KOP Bölgesinde bulunan üniversiteler içerisinde ilk sırada yer alarak bölgedeki başarısını biz kez daha kanıtladı. Türkiye geneli değerlendirmede ise 10. sırada yer alarak iddiasını KPSS başarısı ile de göstermiş oldu.

01Şub
Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı Himayelerindeki İKAF 2019'a Ev Sahipliği Yapacak

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Himayelerinde ve bölgedeki 8 üniversitenin katılımı ile İç Anadolu Kariyer Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

01Şub
Uluslararası İmam Hatip Mezunları Birliği,  “Misafir Öğrencilerin Türkiye’deki Ticarete Atılımı” Panelindeydi

Uluslararası İmam Hatip Mezunları Birliği, “Misafir Öğrencilerin Türkiye’deki Ticarete Atılımı” Panelindeydi

Uluslararası İmam Hatip Mezunları Birliği “Maneviyat Diyarı Konya Buluşması” kapsamında KTO Karatay Üniversitesi kampüsünü gezme fırsatı buldu.

31Oca
Uluslararası İmam Hatip Liseleri Mezunları KTO Karatay’da Buluştu

Dünyanın dört bir yanından eğitim için Türkiye’ye gelen ve başta Konya olmak üzere birçok şehrimizde eğitim gören Uluslararası İmam Hatip Liseleri mezunları “Maneviyat Diyarı Konya’da Buluşuyoruz” etkinliğinde KTO Karatay Üniversitesi’nde bir araya geldi.

28Oca
KTO Karataylı Prof. Dr. Mutlu Demiray’dan Kanser Tedavisinde Zerdeçallı İlaç Çalışması

Zerdeçaldan elde edilen "curcumin" molekülü ile kanser tedavisinde başarılı sonuçlar elde eden KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mutlu Demiray, geliştirdiği formülasyonuna ilaç ruhsatı almak için çalışma başlattı.

23Oca
“Keşif Yolculuğu Kış Bilim Kampı” KTO Karatay Üniversitesi’nde Başladı

6-12 yaş aralığındaki çocukların hem üniversite ortamını görmesini hem de bilgileri deneyimleyerek yerinde öğrenmesini amaçlayan “Keşif Yolculuğu Kış Bilim Kampı”, KTO Karatay Üniversitesi’nde başladı.

22Oca
KTO Karatay Üniversitesi Hukukta Gözlem Projesi Konya Barosu ile İmzalanan Protokol ile Başladı

Kurulduğu günden bu yana çeşitli projelerle teori ile pratiği buluşturan KTO Karatay Üniversitesi 2018-2019 akademik yılında da sosyal bilimler alanında eğitim gören Hukuk Fakültesi öğrencilerine yönelik Hukukta Gözlem Projesi’ni başlattı.