18Oca
Çocukların Değerini Karnedeki Notlar Belirlemez

Yaklaşık 18 milyon öğrencinin heyecanla beklediği yarıyıl tatili başladı. 2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Uzmanlar, birinci dönemin yorgunluğunu atmak, ikinci döneme yüksek motivasyonla başlamak ve eksikleri tamamlamak için sömestrin önemli bir dönem olduğuna dikkat çekiyor.

14Oca
“Karatay Sosyal Gelişim Projesi” Seminerleri KTO Karatay Üniversitesi’nde Devam Etti

KTO Karatay Üniversitesi ve çeşitli kurumların iş birliği ile üniversite bünyesinde “Karatay Sosyal Gelişim Projesi” semineri düzenlendi.

02Oca
Görsel Tasarım Yarışması ve Spor Müsabakalarında  KTO Karatay Rüzgârı

Görsel Tasarım Yarışması ve Spor Müsabakalarında KTO Karatay Rüzgârı

KTO Karatay Üniversitesi Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig Grup Müsabakaları, Türkiye Satranç Federasyonu Türkiye Kupası İl Birinciliği Turnuvası ve Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’ndan ödüllerle döndü.

02Oca
Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’tan KTO Karatay’a Ziyaret

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’yi makamında ziyaret etti.

28Ara
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Dünyada Çocuk ve Aile Sebebiyle Medeniyet Krizi Yaşanıyor”

Üsküdar Üniversitesi Rektörü ve Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan “Çocuk ve Aile” konulu konferansta KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

27Ara
Yerel Halkın ve Mültecilerin Tarım ve Hayvancılık Sektöründe İstihdamı

Türkiye, 2011 yılında başlayan Suriye krizi ve göç hareketi sonrasında 4 milyondan fazla mülteci ve göçmene ev sahipliği yapmaktadır.

26Ara
KTO Karatay Tıp Doktorclub Awards’dan Bu Yıl da Ödül ile Döndü

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi, ödül töreninden “Yılın Özel Hastaneler ve Sağlık Kurumları Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülü ile döndü.

24Ara
KTO Karatay’da “Beslenme ve Diyetetik Çalıştayı”

KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen ve 5 gün sürecek olan “Beslenme ve Diyetetik Çalıştayı” başladı.