20Ara
Katar Hava Yolları Direniş Karatay ile Uçacak

KTO Karatay Üniversitesi’nin yapımcısı olduğu Kösedağ Savaşı’nı konu alan "Direniş Karatay" filmi Katar Hava Yolları uçuşlarında gösterilecek.

18Ara
KTO Karatay Üniversitesi Çalışanlarına “Ofis Yaşamı ve Postür Bozuklukları” Semineri

KTO Karatay Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Medicana Konya Hastanesi iş birliğiyle “Ofis Yaşamı ve Postür Bozuklukları” semineri düzenlendi.

17Ara
Bireyler ve Spor Takımları, Her Şey Kötü Gittiğinde Bir Psikoloğa İhtiyaç Duyuyor

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Psikoloğu Esra Karagöz, meslek tecrübelerini KTO Karatay Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencileri ile paylaştı.

10Ara
Hz. Mevlâna 745. Vuslat Yıl Dönümünde, KTO Karatay’da Anılıyor

Hz. Mevlâna’nın 745. Vuslat Yıl Dönümü etkinlikleri Selam Vakti yürüyüşü ile başladı. Etkinlikler kent genelinde olduğu gibi KTO Karatay Üniversitesi’nde de devam ediyor.

30Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nden “Travma ve Hastane Öncesi Görüntüleme Sempozyumu”

KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve PESAD iş birliği ile “Travma ve Hastane Öncesi Görüntüleme Sempozyumu” gerçekleştirildi.

29Kas
Sektör Danışmanlığı Projesi Sayesinde Akademik Bilgi, Sektörün Tecrübesi ile Birleşiyor

KTO Karatay Üniversitesi ile MÜSİAD Konya Şubesi arasında Sektör Danışmalığı Projesi’ne yönelik iş birliği protokolü imzalandı.Protokol ile öğrenciler, akademik bilgilerinin yanına sektörün beklediği donanım ve tecrübeyi de ekleyerek iş hayatına adım atmış olacaklar.

28Kas
Sanayi İşletmelerinde Verimlilik Çalışmaları ve Başarı Hikâyeleri

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Birleşmiş Milletler Kalkınma Program (UNDP Türkiye) iş birliğinde düzenlenen “Sanayi İşletmelerinde Verimlilik Çalışmaları ve Başarı Hikâyeleri” konferansı KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleşti.

27Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nde “Mevlid-i Nebi” Etkinliklerle Kutlandı

KTO Karatay Üniversitesi’nde düzenlenen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikler, Karatay Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nun ilahi dinletisi ile devam etti.