22Eki
KTO Karatay’dan Alabama Üniversitesi İle Dev İş Birliği

Alabama Üniversitesi Uluslararası Programlar Dekan Yardımcısı Lisa Pawloski ve Lisansüstü Programlar Dekanı Susan Carvalho, ortak programlar ve iş birliği konularını görüşmek üzere KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’yi ziyaret etti.

19Eki

18Eki
“Liderlik, Girişimcilik ve Finans Zirvesi”  Genç Fikirlere Yön Verdi

“Liderlik, Girişimcilik ve Finans Zirvesi” Genç Fikirlere Yön Verdi

Girişimci Liderler Topluluğu ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Bankacılık ve Finans Topluluğu tarafından ortaklaşa düzenlenen "Liderlik, Girişimcilik ve Finans Zirvesi" KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleşti.

15Eki
Güçlenerek Hedeflerine Yürüyen KTO Karatay’da,  2018-2019 Akademik Yılı Açılış Heyecanı Yaşandı

Güçlenerek Hedeflerine Yürüyen KTO Karatay’da, 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Heyecanı Yaşandı

KTO Karatay Üniversitesi’nde 2018-2019 Akademik Yılı Açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.

08Eki
Sosyal Medyada  Türkiye’nin En İyi 100 Markası Arasında

Sosyal Medyada Türkiye’nin En İyi 100 Markası Arasında

KTO Karatay Üniversitesi, SocialBrands’ın yayımladığı BoomSocial endeksinde en iyi 100 marka arasında 90. sırada yer aldı.

27Eyl
KTO Karataylı Doktor Adaylarının, Beyaz Önlük Heyecanı

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Töreni’nde bu yıl eğitime başlayan 78 doktor adayı, önlüklerini protokol üyeleri ve akademisyenlerin elinden giydi.

21Eyl
KTO Karatay, Polonya Büyükelçiliği ERASMUS Pikniğinde

KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri ve ERASMUS Koordinatörlüğü Polonya Büyükelçiliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ERASMUS Pikniği’ne katıldı.

20Eyl
Yönetim Bilimlerinin Merkezi Üniversite: KTO Karatay

Hedefi daima toplumun, kurumların ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek olan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, yönetim bilimleri alanında da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi aracılığı ile çeşitli bölümlerde aynı hedefe hizmet ederek eğitime yön veriyor.