02Kas
Yüksek Yargı Temsilcileri ile Geleceğin Hukukçuları KTO Karatay Üniversitesi’nde Buluştu

Yüksek yargı temsilcileri KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “2. Meslek Atölyesi” programında geleceğin hukukçuları ile tecrübelerini paylaştı.

02Kas
Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Gündüz; “Devlet Artık Ekonomiye Yön Veriyor”

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Gündüz, daha önce Türkiye ekonomisinin tek başlı olmadığını belirterek, "TÜSİAD kendi başına ekonomiye yön vermeye çalışıyordu, yabancı sermaye, küresel sermaye vardı devlet bunlar üzerinde bir etkiye sahip değildi ama artık devlet ekonomi yönetimini ele aldı" dedi.

Çocuk Gelişimi Öğrencilerinden Madde Bağımlılığına Karşı Savaş

KTO Karatay Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARÇEM) ve Konya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Bağımlılığı Şube Müdürlüğü iş birliği ile bağımlılık oluşturan maddelere ilişkin eğitim programı düzenlendi.

Selçuklu Film Platosu İçin Hollywood Görüşmeleri

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, "Direniş Karatay" filmi için kurduğu film platosunu Hollywood film yapımcılarına kiralamak için çalışma başlattı.

31Eki
Vali Yakup Canbolat’tan, Rektör Prof. Dr. Bayram Sade’ye Veda Ziyareti

Valiler Kararnamesi ile Bursa’ya atanan Konya Valisi Yakup Canbolat, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’ye veda ziyaretinde bulundu.

27Eki
VI. Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu

26Eki
Irak Diyale Üniversitesi Heyetinden, Üniversitemize Ziyaret

Irak Diyale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail İbrahim ile beraberindeki heyet Rektör Prof. Dr. Bayram Sade’yi makamında ziyaret etti.

26Eki
KTO Karatay Üniversitesi’nden 29 Ekim Mesajı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.