20Eyl
Mezunlarımız Hakim ve Savcı Adaylarından, Rektörümüz Prof. Dr. Bayram Sadeye Ziyaret

Konya Adliye Sarayı’nda staj yapan KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu 23. Dönem Adli Yargı Hâkimi ve Cumhuriyet Savcısı adaylarından, İzzet Tercan, Özge Altıparmak ve Baki Mert Küçükali KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’yi makamında ziyaret etti.

KTO Karatay Üniversitesinden Ek Yerleştirme Önerileri

2018 YKS’de herhangi bir bölüme yerleşemeyen adaylar için ek yerleştirme işlemleri devam ediyor. Ek yerleştirme döneminin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Rehberlik Uzmanı Ali Bozgedik,” Üniversiteli Olmak İçin Son Çağrı” isimli seminerinde adayların bu süreci iyi takip ederek, doğru araştırmalar sonucunda doğru üniversite tercihinde bulunmasını önerdi.

Geleceğin Neferleri KTO Karatayda Yetişiyor

Üniversite eğitimine başlayacak öğrencilerin kayıt heyecanının ardından Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi yeni öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor.

KTO Karatay Üniversitesi, Yeni Hikâyeler Yazmak İçin Öğrencilerini Bekliyor

2017-2018 akademik yılında yıl 7 bin öğrencisi ile 150’nin üzerinde etkinlik yaparak on binlerce insana ulaşan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, yeni akademik yılda da 50 öğrenci topluluğu ve 20’nin üzerinde spor takımı ile yeni üyelerini bekliyor.

07Eyl
KTO Karatay Üniversitesi ile Anadolu Gençlik Derneği Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile Anadolu Gençlik Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı.

07Eyl
URSI-Türkiye 2018 Bilimsel Kongresi KTO Karatay’da

. Yurt içi ve yurt dışından akademisyen ve firmaların katılımıyla 6 Eylül’de başlayan kongre, birbirinden değerli çalışmalara sahne oluyor.

29Ağu
Prof. Dr. Bayram Sade, 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

Rektör Prof. Dr. Bayram Sade, mesajında “Tarihimizin dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustos, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir." ifadelerine yer verdi.

17Ağu
Tamamen Yerli Diriliş 1251’e  TÜBİTAK’tan “En İyi Görsel Tasarım” Ödülü

Tamamen Yerli Diriliş 1251’e TÜBİTAK’tan “En İyi Görsel Tasarım” Ödülü

KTO Karatay Üniversitesi AR-GE Topluluğu, tamamen yerli tasarım ve üretim olan “Diriliş 1251” adlı elektrikli araç ile “En İyi Görsel Tasarım” ödülünün sahibi oldu.