25Kas
KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’den Öğretmenler Günü Mesajı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir mesaj yayımladı.

15Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nden Ara Tatil İçin Önemli Tavsiyeler

Bu yıl başlayan uygulamayla tüm Türkiye’deki ilk ve orta dereceli okullarda 18-22 Kasım tarihleri arasında ilk kez ara tatil yapılacak.

08Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nde Sağlık Sohbetleri

KTO Karatay Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Medicana Konya Hastanesi iş birliğiyle “Obezite ve Hebatit” semineri düzenlendi.

06Kas
KTO Karatay Üniversitesi, Lösemili Çocukları Unutmadı

KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri ve çalışanları, ilik nakli bekleyen hastalar için kan bağışında bulundu.

28Eki
Rektör Sade’den 29 Ekim’de Barış Pınarı Harekatı Vurgulu Mesaj

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

25Eki
8. Uluslararası Çelik Yapılar Sempozyumu KTO Karatay’da Başladı

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ile Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Çelik Yapılar Sempozyumu başladı.

14Eki
KTO Karatay’da Bilgi’sel Psikoloji Zirvesi

Psikoloji alanında birbirinden değerli isimlerin katılım sağlayacağı ve beş gün boyunca önemli konuların konuşulacağı “Bilgi’sel Psikoloji Zirvesi” Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde başladı.

04Eki
Ulusal 7. Yapı Mekaniği Laboratuvarları Çalıştayı” KTO Karatay Üniversitesi Ev Sahipliğinde Başladı

“Ulusal 7. Yapı Mekaniği Laboratuvarları Çalıştayı” bu yıl ilk kez bir vakıf üniversitesinin ev sahipliğinde, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde başladı.