19Ağu
“Akıllı Cihazları Yasaklamak Daha Çok Ekrana Bağlanmaya Sebep Oluyor”

Dr. Öğr. Üyesi Hatice Yalçın, "Bu yasaklar çocuklarda daha çok ilgi uyandırmakta ve çocukları ekrana daha çok bağlamaktadır.” dedi.

29Tem
KTO Karatay’da Okuyan Geleceğini Dokur

“Üniversite bir şekilde okunur; KTO Karatay’da okuyan geleceğini dokur” mottosuyla, öğrencilerini spordan sanata, edebiyattan bilime her alanda hazırlayan KTO Karatay Üniversitesi, yeni akademik yılda da 52 öğrenci topluluğu ve 18 spor takımı ile yeni üyelerini bekliyor.

26Tem
Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması 2019’da KTO Karatay Farkı

Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin üniversite deneyimleri hakkında geniş bir bakış açısı sunan "Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması 2019" (TÜMA) açıklandı.

26Tem
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Üni-Veri Çalışması İstihdam Oranlarında, KTO Karatay Bölümleri İlk Sıralarda

Araştırmanın “İstihdam Oranı” kategorisinde KTO Karatay’ın da bu yıl ilk öğrencilerini almaya hazırlandığı Pilotaj ilk sırada yer alıyor.

25Tem
Dünyanın En Hızlı Büyüyen Sektörü Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik,  KTO Karatay’da Okunur

Dünyanın En Hızlı Büyüyen Sektörü Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik, KTO Karatay’da Okunur

Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü sektörün ürün geliştirebilen yenilikçi yeteneklere olan ihtiyaçlarının karşılanması hedefine yönelik mezunlar veriyor.

24Tem
KARÇEM, KTO Karatay Üniversitesi’ni Viyana’da Temsil Etti

KARÇEM, Horizon 2020 Hibe Programı kapsamında Research Night Projesi’nin Viyana’daki etkinliklerinde, üniversitemizi başarıyla temsil etti.

24Tem
YÖK

YÖK "Vakıf Yükseköğretim Kurumları 2019 Raporu’nda" KTO Karatay Başarısı

YÖK tarafından yapılan ve Türkiye’deki vakıf üniversitelerine yönelik geniş bir bakış açısı sunan "Vakıf Yükseköğretim Kurumları 2019 Raporu’na" KTO Karatay Üniversitesi damga vurdu.

22Tem
YKS’de Akıllı Tercih Nasıl Yapılır Seminerine Yoğun İlgi

KTO Karatay Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Öğr. Gör. Ali Bozgedik aday öğrencilerin tercihlerini yaparken dikkat etmesi gereken önemli noktaları “YKS’de Akıllı Tercih Nasıl Yapılır” seminerinde paylaştı.