18Haz
KOBİ’ler KTO Karatay Üniversitesi’nde Buluştu

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) organizasyonunda KOBİ’ler KTO Karatay Üniversitesi’nde, bir araya geldi ve ticari sigortaların yanı sıra alacak sigortası ve kefalet sigortası gibi yeni ürünleri tanıttı.

14Haz
YKS’ye Saatler Kala Adaylara Altın Değerinde Tavsiyeler

KTO Karatay Üniversitesi Rehberlik Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Ali Bozgedik YKS’ye saatler kala öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

28May
KTO Karatay Üniversitesi’nde  Regülasyon ve Tarife Söyleşisi

KTO Karatay Üniversitesi’nde Regülasyon ve Tarife Söyleşisi

Enerji ve Gelecek Topluluğu tarafından “Regülasyon ve Tarife” konulu söyleşi gerçekleştirildi. EPDK Doğalgaz Tarifeleri Grup Başkanı Ahmet Özkaya piyasa ekonomisi, yatırım ve üretim süreçleri hakkında Enerji Yönetimi Bölümü öğrencilerini bilgilendirdi.

24May
KTO Karatay’da “Bir Hâkk Aşığı Lâdikli Ahmet Hüdai” Söyleşisi

Lâdik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Lâdikli Ahmet Hüdai’nin yeni nesiller tarafından daha iyi tanınması amacıyla KTO Karatay Üniversitesi’nde “Bir Hâkk Aşığı Lâdikli Ahmet Hüdai” söyleşisi gerçekleştirdi.

23May
KTO Karatay’ın Göz Bebeği Öğrenci Toplulukları ile Spor Takımları Ödüllendirildi

KTO Karatay Üniversitesi yıl boyunca faaliyet gösteren aktif öğrenci topluluklarını ve başarıdan başarıya koşan spor takımlarını ödüllendirdi.

22May
Özel Öğrencilerden KTO Karatay’da El Emeği Ürünler Sergisi

Karatay Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri tarafından yapılan el emeği eserler KTO Karatay Üniversitesi’nde sergilendi. Etkinlikte özel öğrenciler tarafından sema gösterisi icra edildi, gösteri davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

21May
Sosyal CEO’lar, Şirketlere İtibar Kazandırıyor

KTO Karatay Üniversitesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü akademisyenlerinden Dr. Birol Büyükdoğan, “Şirket yöneticilerinin (CEO) sosyal medyada paylaşımlar yapması tüketici şikayetlerinin daha geniş bakış açısıyla cevaplandırılması, şirket hedeflerinin desteklenebilmesi ve paydaşların güvenini kazanma konularında avantaj sağlıyor.” dedi.

17May
KTO Karatay’da “İpek Kızım Aslan Oğlum El Ele” Konferansı

Çocuk gelişiminin duayen isimlerinden Prof. Dr. İsmihan Artan, KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “İpek Kızım Aslan Oğlum El Ele” konferansında çocuklarda mahremiyet ve cinsel eğitim konularını ele aldı.