2018-2019 EğitimÖğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Ekle/Sil Günleri (25-27 Şubat 2019)

Öğrencilerimize, Ders Ekle/Bırak sürecindeaşağıdaki işlem basamakları hakkında bilgi sahibi olmalarını ve bu kapsamındaders kayıtlarını sonlandırmalarını önemle hatırlatırız.

Öğrenci Danışmanlarımız,öğrenciyi öğrenimi süresince izler, lisans öğretimi, ilgili mevzuat ve akademikperformansı hakkında bilgilendirir ve yönlendirir. Öğrencinin derslerekaydolma, ders ekleme ve silme işlemleri öğrenci danışmanlarımızın onayı ileyapılır. Bahsi geçen konularla ilgili Ders Ekle/Bırak tarihlerindedanışmanınıza dâhili hatlardan, e-maillerinden veya otomasyon sistemi üzerindensorularınızı yöneltebilirsiniz.

Öğrenci Bilgi Sisteminin Ders Ekle/Bırakekranı, 25 Şubat 2019 Pazartesi günü açılacak olup, 27 Şubat 2019 Çarşamba günüsaat 17:30’da kapanacaktır.

**Önemli Not: Öğrenci BilgiSisteminde Ders Ekle/Bırak   sekmesiüzerinden Ders Ekle/Bırak günlerinde, kesinleştirme onayı öğrenci tarafındanbir kez yapılabilir. Ders Ekle/Bırak, kontrol et ve kesinleştir işlemindensonra yapılacak düzenlemeler, danışmanlar tarafından gerçekleştirilecektir.

25 Şubat 2019